Soul cycle

IMG_9475

IMG_9490IMG_9485IMG_9492IMG_9504

IMG_9500

Wow, jag är frälst. Mira fick med mig på detta efter att ha kört några gånger och älskar det. Jag har även hört så sjukt mycket från andra om soul cycle men jag förstår verkligen varför. Helt sjukt kul träning och shit vad man svettades. Det började med att man fick låna skor ( sjukt snabba) sen fick man gå in i rummet., musiken pumpades upp och det släcktes ner. Det ända som lös var fyra ljus runt tränaren. Hela träningen går ut på att röra hela kroppen inte bara benen som ett vanligt spinningpass. Allt från armhävningar till att jobba med hantlar gör man på cykeln. Det bara dryper svett men vi älskade det.

Detta kommer vi verkligen testa igen synd bara att det är så dyrt. Nu har vi en fullspäckad dag som vanligt så vi hörs lite senare 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!