Breakfast at ACE

_MG_5221 _MG_5223 _MG_5227 _MG_5230 _MG_5233 _MG_5241 _MG_5244 _MG_5254 _MG_5258

 

Här satt vi och åt den godaste frukosten hittills, nere i Downtown på ett stort hotell som heter ACE. Avokado smörgås med en god avokado röra med mycket citron i tog jag. Pappa tog en tallrik med äg, bacon och potatiskaka. Och Mira den gigantiska pannkakan haha som det slutade med att vi alla delade på. Vi trodde den kom in med en kula glass på toppen men med en stor tugga i munnen upptäckte vi att det var karamellsmör hehe. Det är verkligen ett tips att åka hit om man är en frukost älskade som mig! Är det någon som har ett trevligt tips på restaurang här i Los Angeles så skriv gärna, älskar att testa nytt! Och det ska vi göra nu, åka hela vägen upp till Utah. Ett hotell mitt ute i öknen so tar tio timmar upp med bil! KRAM PÅ ER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!