Very Berry

IMG_1165 IMG_1167 IMG_1168IMG_1164 IMG_1156IMG_1170

God morgon! Hoppas ni alla hade en underbar midsommarafton och åt massvis med god mat!! Saknade ändå hem lite för att få fira igår, jag älskar midsommar! Jag älskar även bär till allt. Frukost, lunch och middag… exempelt i mjölken, på en smörgås, i salladen. Här i L.A kan man köpa stora boxar med bär utan att det är dyrt så jag passar på lite extra här. Här sitter vi och äter frukostbuffe på ett hotell som var väldigt fint. Så gillar ni bär och lite ball inredning så tips att äta frukost på SLS. Deras nypressade juicer var otroligt goda, vattenmelon var min favorit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!