Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blueberry

IMG_3012 IMG_3020 IMG_3023

 

Jag älskar smoothies! Har tyvärr varit lite smoothietorka nu under ett tag.. så det ryckte lite i dom nerverna idag efter ett mysigt möte jag haft idag. Ni ska få se mer av det sen. Här är mina två favorit smoothies från Blueberry, ”drink your greens” och ”health nut”. Köper den gröna till lunch och den rosa till efterrätt. Det är perfekt och få dricka i sig allt nyttigt en stressig dag som denna. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Dricker du båda till lunch? 😀 jag brukar ta en till mellanmål…men i like your style så om du gör det kanske man ska prova?

    Sandra 2014-07-01 19:31:10
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!