Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Late Walk

IMG_2838

IMG_2816 IMG_2821 IMG_2853 IMG_2881 IMG_2897 IMG_2931 IMG_2932 IMG_2937

Igår blev det en sen promenad. Det var urhärligt, precis när solen gick ned! Vi ville ut och testa dom nya inköpta vikterna. Ett tips till er alla som vill ha något nytt på promenaden! Man behöver inte alls mycket för att hela promenaden ska blir lite mer ansträngande. Vi köpte våra på stadium och där fick vi hjälp med vilken vikt man skulle ha. Jag önskar mig lite tyngre faktiskt för gick sista biten med dom på armarna, fast det är också ett tips. För armarna är inte riktigt något som blir tränade på promenaden. Plus att jag spände magen mer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!