Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Finger foods

IMG_3089 IMG_3092 IMG_3093 IMG_3097 IMG_3099 IMG_3103 IMG_3104

Hummus är ju så enkelt och otroligt gott tycker jag. Jag kan verkligen blir sugen på det ofta! Kan bero på att det är protein i och jag inte äter så mycket kött.

 • 1 vitlöksklyfta
 • 1 burk kikärter
 • 1 halv chilifrukt
 • 1  tsk spiskummin
 • 1 halv citron
 • 3 msk olivolja
 • 1 msk tahini
 • salt & peppar

Mixa allt i en skål och om du tycker det är för hård konsistens häll i lite vatten eller mer olivolja. La in aubergineskivor i ugnen som jag hade hällt lite olivolja, strött lite salt och chili på. Hade fått härliga ostrullar som jag fräste på och även fått receptet på dom så ska visa er senare. Till den här plockmaten fick mamma och min kille dessutom en varsin lammstek. Tog färsk rosmarin, smör och salt  i några få sekunder i mikron. Penslade smöret på lammet och stekte i olivolja. Tips när man steker kött är att bara vända en gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!