Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Como crush

IMG_5049IMG_5067IMG_5089IMG_5104IMG_5110IMG_5117IMG_5143

Bästa avslutet på stoppet i Italien. En båttur i Vackra Como insjön. Den ligger bara 30 minuter från Milano men det är som att komma in i en saga. Hundra små slott och gulliga båtar. Vi tog en av dom och åkte på guidad tur, synd bara att dom pratade Italiano hehe.. Men man förstod vissa saker, exempelt att George Clooney hade ett av husen vi åkte förbi. Jag hade varit här med min älskade vän Maxinne för väldigt länge sedan, då bytte vi vänskaps armband på en båtturen.. Gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!