Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Roadtrip

IMG_4322IMG_4340IMG_4385IMG_4427IMG_4433IMG_4442IMG_4498IMG_4532IMG_4538IMG_4592IMG_4923

Det blir inte mycket till mattips idag. Det blev inte ens att jag tog bild på maten vi fick i oss. På båten över från Danmark och Tyskland ser ni borden. Där åt vi en äggsmörgås som var stenhård och en fruktsallad som var jäst… och på Göttingen i Tyskland blev det plock av det mesta eftersom det var en buffee. Det godaste jag ätit måste varit riskakan med nutella på roadtripen hehe! Hoppas ni fått i er massvis med härlig, god, smaskig, fräsch mat ihelgen! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!