Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flowers from the garden

IMG_5204 IMG_5225 IMG_5261IMG_5279 IMG_5280 IMG_5290 IMG_5292 IMG_5293IMG_5300 IMG_5308

Fick tyvärr inte upp alla bilder från den urgoda och mysiga middagen.. Vi har nämligen åkt vidare så jag sitter på ett hotell som inte har den bästa uppkopplingen. Men med den här middagen som laddning för att köra sju timmar till Rom kändes bra i kroppen iallafall. Inför middagen stannade vi på vägen och åkte in på en bageri och köpte baugetter som doftade helt nybakta. Skar upp en vattenmelon, la upp olika parma skinkor, små snittar med salami på, en egen capresse som är mozzarella, tomat och basilika som var från tomten och det var dessutom oliverna med! Vi hade olika nötter, den största och godaste permesanosten. Ett tips till er som är laktoskänsliga är att hårdost inte innehåler laktos! Nu ska vi åka vidare, längtar tills vi är framme! KRAM PÅ ER ALLA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!