Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A gold spott

IMG_8432 IMG_8434

Förlåt för dåligt med uppdatering. Det blev en lång resa från Frankrike, nu är vi nämligen på Malta! Det började med ett tokoväder. Blixtarna lyste upp hela himlen, och åskan kändes som den skaka hela marken, eller så var det allt regn. Så från någonstans i Italien var vi då kunde vi inte köra fort alls. Dessutom var det små vägar i bergen som var så branta så det var kurvor hela tiden. Där blev jag såklart åksjuk… så stannade i en by på ett motell och ända rummet som fanns fick man röka i så där luktade det skunk. Efter att ha sovit i någon timme gav vi oss ut på vägarna igen och kom fram till Rom. Äntligen tänkte vi! Tyvärr fick vi ingen bra upplevelse. Hamnade först på bakgatorna där det luktade värre än på hotellrummet och gick runt prostituerade. Efter att gpsen visat oss rätt stannade vi och där blev jag rånad på min nya väska så polisen kom. Som tur var hade jag precis lagt ur våra tre pass. Annars hade det varit några dagar i Rom för att ordna med det. Där stod vi mitt i Rom och var hungriga och ville se det stora Coloseumet. Vi chansade på ett turist hak där med utsikt över hela alltet. En stor härligt Italiensk pizza med kronärtskockshjärtan på blev det. Men lite ny energi gick vi ner till Coloseumet. Självklart med vår tur fick vi inte gå in med hund hehe.. Det var vår dag i Rom. Får helt enkelt hoppas på att åka dit och ge de ett nytt försök! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!