Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

One day in Rome

IMG_3309 IMG_3320 IMG_3332 IMG_3344

IMG_5330 IMG_5331 IMG_3398 IMG_3432 IMG_3446

Kände väl att jag klagade lite på Rom i förra inlägget men det vart lite fel för oss. Dessutom så tog mina batterier på kameran slut efter två bilder.. såklart. Så är det väl alltid, det finns ju inte bara ett problem.  Så här är några bilder från mobilerna. Jag tänkte att jag skulle tips er med någonting som är super enkelt och fräscht. Stekt spenat. Det är man ha till dom flesta rätterna och tar max en minut att göra. Man kan dessutom ha i lite av varje som exempelt pinjenötter, brysselkål, russin. Pinjenötter fräser man snabbt i stekpannan innan utan olivolja och har sedan i det med spenat. Och krydda med salt & peppar. Tänk på att ha det snabbt i stekpannan så spenaten inte blir geggig och servera varm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!