Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On the Italy road

IMG_3499 IMG_3500 IMG_3501 IMG_3502 IMG_3505 IMG_3506IMG_3521

Det var 120 mil kvar tills vi skulle komma fram till Sicilien. Det var så vackert runt vägarna med åkrar fyllda med solrosor! Vägarna var bekväma så allt flöt på bra. Vi kom fram till första bilfärjan vid spetsen av skon på Italien åkte vi en bilfärja över till Sicilien. Där var det tänkt att vi skulle hitta en motell för klockan var 01 på natten och det var två timmar kvar ner till andra färjan över till Malta. Men det fanns inte ett ändå så vi tog oss igenom Sicilien och sov sedan i bilen hehe.. den färjan gick nämligen inte förens 9.15. Så hade inte möjlighet att ladda kameran där heller. Tog en promenad på morgonen innan vi tog oss över till Malta. Väldigt annorlunda prylar såg vi. Högar med båtar med massa kattungar som sprang runt i och högen med tampar var högre än oss. Nu är vi äntligen framme till vårt mål med resan och titta vad fint dom vikt handdukarna! Kram så länge nu ska jag gå och laga mat jiho hehe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad härligt det verkar vara! Måste få fråga bara, er hund är sååå söt! Vad är det för ras? Trevlig fortsatt semester!! 🙂

  Matilda 2014-07-10 21:55:18
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Det har varit fantastiskt! Bara känt lugnet, hoppas jag detsamma till dig! Bella hunden är otroligt söt blandning av chichiuaua och pekignes. Väldigt bra mix! Lugn som en filbunke och kramgo! Ha en fin sommar, KRAMAR från mig och Bella :))

   foodjunkie 2014-07-11 00:17:23
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!