Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Move the body

IMG_5560IMG_5582IMG_5587IMG_5595IMG_5598IMG_5627IMG_5628IMG_5642IMG_5656IMG_5663

 

 

 

 

 

 

 

Idag kände jag att jag använt vikterna på benen igår. Visst att 1,5 kilo inte är mycket på varsitt ben. Men tre kilo mer att bära i en timme måste ju ge något resultat. Idag blev det mer övningar på promenaden, som knäböj, hoppa upp på en mur, sittupps, och squats. Min kille använde tyngderna på armarna, ett tips till er som vill få ut mer av promenaden. Har gjort en pasta bolognese som ligger och myser i grytan just nu som ni ska få recept på snart. Har några killar här som fick bestämma rätt idag, och det slinker ju alltid ner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!