Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Protien power

IMG_5443 IMG_5444 IMG_5445 IMG_5448

Även fast att det är semester så fick protein pulvret följa med. Har fått frågor vad för något jag använder och tänkte visa er. Ska jag vara ärlig så kan jag inte så mycket om olika utan blev tipsad av min kära vän Lisa om den här. Hon vet nämligen att jag är laktos känslig så det här har passat perfekt. Jag gör olika varianter med den hela tiden. Antingen i en smoothie, gör en shake med mjölk eller det bästa är att göra en mousse av pulvret. Ha bara i lite mjölk i pulvret och blanda det med en gaffel till det är en mousse och toppa med frysta hallon, Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!