Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

World around dish

IMG_5672IMG_5679IMG_5683IMG_5684IMG_5708

En pasta bolognese är väl någonting som alltid slinker ner. Dessutom väldigt lätt att göra. Även fast vi alla gör dom olika, beror ju också på vad man gillar. För mig blir den olika hela tiden.

Bas;

•nötfärs

•krossade tomater

•tomat pure

•vitlök

•gullök

•ägg

•salt,socker,peppar,lagerblad

•olivolja,vatten eller rödvin

•hönsbuljong

Sedan kan man utöka den med olika;

•soya,bönor, majs,paprika, bacon,morötter, färska körsbärstomater, svamp, selleri, balsamico,paprikapulver,permesanost,chili,sambal, öl, timjan och alla andra härliga färska kryddor.

Eftersom jag är fuskvegiterian, så smakar jag gärna. Om jag gör till mig själv köper jag korn. Urgott! Och har alltid i bönor för att få till mer protein.

Låt den ligga ett tag i grytan så den drar tillsig. Det här är en perfekt rätt att göra lite extra av och ställa in i kul eller frys. Bon appetit! Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var har du köpt din pasta? Den ser fin och fast ut.

    Kajsa 2014-07-12 15:42:33
    Svara
    • Svar på Kajsas kommentar.

      Hej Kajsa! Det var en vanlig pasta, så ingen avancerad. Bara ha koll på att den inte blir överkokt 🙂 Lycka till! Kram

      foodjunkie 2014-07-12 16:23:06
      Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!