Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Honeymelon and beans

IMG_6076 IMG_6083

En stor saftig sallad! Det vart allt möjligt i.. Stora vita bönor, större än en femkrona var dom och bönor innehåller 30procent protein och sedan en väldigt många andra näringämnen som exempelt zink, järn, magnesium. En annan bra sak med bönor är att dom håller sötsuget borta längre. Mer i salladen hade jag sockerärtor, paprika, sommarlök,oliver, hunounsmelon, pumpakärnor, sallad. Gjorde en dressing på sidan med olivolja, klippte ner basilika, citron, salt, chili och en klick pesto.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!