Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

catch of the day

IMG_6346 IMG_6340 IMG_6333 IMG_6337

 

Det blev mycket vattenmelon idag. Efter joggningen känner jag att kroppen måste ha vätska eftersom det är så varmt! Åt en underbar lunch med utsikt över havet med massa härliga skepp som åkte förbi. Tipset jag gav förut idag med melonen togs vidare i matväg här. MUMS var det också.. en dressing på ingefära, chili, koriander, citron, olivolja. Så var det helt nyfångade räkor som smälte i munnen till! På det hela hade dem strött frästa jordnötter och  färsk sommarlök. Eftersom allt var dagens fångst testade jag även en tallrik bläskfiskringar med remouladesås, vilken smak och dom var så saftiga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!