Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bake bread rolls

IMG_6458 IMG_6454

IMG_6451

Godmorgon fina ni! Här på Malta har jag inte riktigt hittat något bra bröd ännu.. Älskar bröd! Så gjorde några enkla frallor igår kväll som fick ligga och jäsa under natten. Så lätt och bara lägga in i ugnen sen när man vaknar. Busenkelt och både luktar och smakar underbart!

 • 13 dl vetemjöl
 • 50 g, ett paket färsk jäst
 • 2 tsk salt
 • 2 msk olivolja
 • 5 dl vatten
Sätt ugnenpå 225 grader och börja med dom torra ingredienser och ta sedan varmt vatten.Knåda ihop det ett tag och dela upp i små bollar ( det blir cirka 15 st) och ha lite nötter eller frön på. Jag hade bara pistage nötten hemma, vilket blev jättegott! Låt dom gräddas i ugnen i 15 minuter tills dom har fått färg. Voilá!  Inte dom nyttigaste men kan göra det nästa gång. Är det något speciellt ni vill ha, ett glutenfritt exempeltvis?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!