Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Remember

IMG_6561 IMG_6555 IMG_6540 IMG_6534 IMG_6452 IMG_6537 IMG_6558

Min lilla mamma kom ner imorse så vi gjorde en härlig frukost! En skål med frukost med körsbärs yoghurt i botten, det nybakta brödet med olika pålägg, te med citron. Ni kanske har märkts att jag älskar frukost.. det har jag faktiskt inte alltid gjort. Nu när man vet bättre så njuter jag verkligen av varje tugga. Det är nämligen dagen viktigaste mål. Kroppen tar igen allt när man sover som man kämpar med under hela dagen. Så både sömn, mat och aktivera kroppen är det vi mår bäst av som inte är en nyhet. Jag tycker man ska ta vara på det men inte göra det för svårt. Det finns till och med en ny studie om att äta frukost är som att ta hand om sitt hjärta och kärl. Dessutom att äta frukost hjälper till att hålla vikten, då slipper man gå vrål hungrig och sedan överäta. Den sista och mitt stora plus med att äta frukost som jag känner stor skillnad på är att sötsugen minskas under dagen! Så det där ordspråket ”ät frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattig” är nog något att lägga på minnet. Kram på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!