Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A smoothie on a boat

IMG_7076 IMG_7064 IMG_7067 IMG_7080

IMG_7076

Här är det dåligt med wifi men jag förösker så gott jag kan! Lika så vara hälsosam så gott jag kan. Vet att jag mår som bäst då. Så en nyttig semester kan ju inte blir bättre. Känner hela min energi och speciellt på morgonen joggning som inte alls var lika tung, jiho! Körde till och med intervaller med min mamma och kille sista biten. Sprang två stolpar och gick en. Sen direkt ner i vattnet hehe.. Super nice start!! I min smoothie här har jag:

• en banan

• två nävar spenat

• en stor härlig avokado

• en lime

• mandelmjölk

• frysta hallon

Visste ni att avokado är bra för levern? Inte bara huden, håret och blodet. Perfekt att ha i en smoothie för att få den mer krämig och även äta en bara som den är. Massa kramar till er, hoppas ni njuter nu under helgen, sommaren och får i er massa med vitaminer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!