Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brunch

IMG_7226 IMG_7228 IMG_7232 IMG_7220 IMG_7224

Det blev lite brunch här idag. En omelett med olika örtkryddor på med en sallad avokado, feta och tomat. Till det hade vi scones, det är alltid trevligt och äta för att det är nybakt. Dessutom väldigt enkelt för det går fort och man har alltid det hemma.

 • 4 dl vetemjöl
 • 2 tsk bakpulver
 • 2 krm salt
 • 50 g smör eller margarin
 • 2 dl mjölk

Blanda först dom torra och sedan dela i små smörklickar och gegga ihop det hela ha sen i mjölken så det blir en deg. Ha ugnen på 225 grader och dom inne i 10-15 minuter. Det här blir åtta stycken så man kan göra mindre av allt om man inte är så många för scones tycker jag man ska göra när det ska ätas. Man desuutom byta ut massvis av det här, mjölk kan bytas till – kvarg soya/ mandel/ rismjölk , vetemjöl- grahamsmjöl. Att smaksätta scones på många olika sätt och det är ett hett tips. Väldigt gott med att riva i äpplen, pensla med ägg och kanel. Man kan ha olika torkad frukt i som tranbär, blåbär, aprikos osv.. smaksetta med saffran och råsocker. Eller kardemumma, MUMMA SÅ GOTT hehe. Glöm inte att picka lite hål med gaffeln inna dom åker i ugnen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!