Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cheat

IMG_7110 IMG_7095 IMG_7097 IMG_7100

Igår var en sån där dag när jag var sugen på allt. Satt på ett fik där det fanns wifi för att få upp inlägg och sitter även där nu igen, ur mysigt vid vattnet och härlig musik. Ska försöka låta bli att ta denna sjukt goda icecoffee med vaniljGLASS idag. Hur gott?! Vi tog bara en för att testa igår, och slurp sa det haha, en sekund senare var den med glass slut. Vi åt även små goda grillade bröd med tepande och buffalo mozzarella på. Tips och göra hemma själv! Både iskaffen och dom små snacksbröden. KramKram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!