Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CastelParty

IMG_7307 IMG_7319 IMG_7343 IMG_7345 IMG_7356 IMG_7372 IMG_7391 IMG_7417 IMG_7426

Nu har det varit dom bästa dagarna i mitt liv känns det som. Ber om ursäkt för dåligt med uppdatering! Igår hade vi lite vänner från Stockholm över och gick på en über häftig fest i en gammal borg. Det var en stor vallgrav över som hade rödmatta och upplyst med röda lampor, sedan kom man in och där var det upplyst i alla olika färger i valven och i mitten var en stor luftballong. Vi hade gång avstånd dit med fötterna var lite ömma efter en kväll så fick min gentelmans, gullig! Hoppas ni haft en   underbar helg!! Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!