Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mini lovely appertizes

IMG_7279 IMG_7454 IMG_7460 IMG_7278

 

Att äta massa smått är ju en favorit. Lägga på allt man är sugen på små olika kex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag ville mest bara säga att jag tycker din blogg är så himla fin! Jättevackra bilder och kul att se lite olika platser som du fotograferar.
  Nu är jag väl medveten om att du säkert fått höra det av andra med på din headerbild så är du gaaalet lik Kajsa Bergqvis.

  En liten fråga (ingen kritik, utan mer en stilla undran). Varför kallar du dig ”fuskvegeterian”?
  Antingen är man vegeterian eller så är man inte det.
  Jag är själv vegan, men är inte en sån vegan som sitter och blänger snett på det andra har på tallriken (främst därför att det inte ger en bättre djurhållning och även för att man har ingen som helst aning om en person har haft matstrul, och att sitta och blänga på någons tallrik och visa avsky mot någon som har matproblematik i bagaget är ett rent skräpbeteende).

  Hoppas du får en fortsatt fin sommar!

  claudia 2014-07-21 07:23:21
  Svara
  • Svar på claudias kommentar.

   TUSEN TACK Claudia! Det har verkligen varit så vackert här så väldigt kul att kunna få dela med mig så ni också får se! Jag tappade nämligen hakan så härligt det var! Haha vad kul att du tycker jag är lik henne, inte hör det så många gånger men på vissa bilder är det extra likt!
   Det här med att jag kallar mig fuskvegeteraian så är det för jag äter fisk, skaldjur och ägg. Så skulle bli fel och säga att jag är vegeterian och så ser ni att jag äter omelett och diverse. Jag lagar ju mat till min kära man också satt då kan det bli kött också satt jag är ingen hitler i något när det gäller mat förutom att kroppen ska må bra. Därför väljer jag bort flera olika varor och väljer helt närodlat och ekologiskt. Hoppas du har fått svar på din fråga? KRAM och hoppas din sommar är fantastisk!

   foodjunkie 2014-07-21 13:58:59
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!