Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

See you soon´ my macaroon

IMG_7945

Nu är det Skepp och hoj från mig på 72 timmar! Just nu håller vi på att släppa loss och ska bege oss ut i medelhavet.. SKA BLI SÅ SPÄNNANDE! Tänk att vi ska se soluppgång och solnedgång på öppenhav utan någonting annat än vatten runt om oss! Är laddad till tusen och hoppas inte någon fler vattenmelon rullar så den går i krasch hehe.. Har tidsinställt lite men kommer inte kunna svara på något av era mail eller frågor på ett tag <3 Puss och kram och hoppas ni alla får det superbra! Ni får massvis med bilder sen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!