Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Two super jards

IMG_8045 IMG_8047

Energin fylldes på med två olika färgglada smoothies, eller ena var mer än juice. Den oranga var det, som var fryst mango, cocosvatten och färsk ingefära. Den andra som jag trodde att jag hade köpt blåbär till vart istället svartvinbär. Jätteglad blev jag för jag älskar svartvinbär och det är inget man kan köpa ofta hemma i frysdisken vad jag vet. Om ni hittar så passa på att köp, dom innehåller massvis med vitaminer, mest C- vitamin. Fast det dom är mest bra för är deras speciella omega fettsyror som är bra för PMS och klimakterie besvär som exempeltvis kan stressa huden. Det finns annars bra tabletter på naturapotek med samma omega fettsyror i, nattljusolja heter dom. För att göra den andra smoothien som var mer matig hade jag i hasselnötsmjölk, frysta svartvinbär, ingefära och päron.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Burkarna som du har hällt upp dina smoothies i: har du köpt dem eller gjort dem själv?

  Tack annars för en bra blogg. Brukar vara svårt att hitta sådana där det dels är en hälsosam approach till (bra) mat, men även där maten passar mig och det jag gillar. :tummenupp:

  Therese 2014-07-22 11:53:51
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack snälla för din kommentar och komplimang! 🙂 Dom är köpta på Lagerhouse, Så härlig att göra smoothies i. Dom kommer i ett pack med två så perfekt 🙂 Kram

   foodjunkie 2014-07-22 21:38:37
   Svara
 • Ser härligt ut! Tack för en superbra blogg. Är inne här och läser varje dag för att få inspiration! Kram/ Malin

  Malin 2014-07-21 18:37:19
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Vilken tur att det gör det fast det är jag som ska tacka för att du tycker den är superbra :))) Ska fortsätta ge dig massa insperation hoppas jag! Kram <3

   foodjunkie 2014-07-21 19:55:15
   Svara
 • ser gott ut!

  Diman Dilir 2014-07-21 16:56:17 http://nattstad.se/dimand
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!