Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wanna be Ironman

IMG_7976 IMG_7993

Det blev en annorlunda joggingtur imorse.. vi simmade tillbaka, med skorna haha.. Trodde väl jag var någon slags Ironman deltagare eller något liknande. Så härligt att jag fått lite flås men det blev så sjukt varmt och vi såg båten så vi tyckte det var en toppen ide och träna på det sättet istället, det var det. Super jobbigt i ryggen, armar och skorna flöt så bra så det vart lite extra att trycka med benen. Simmade in i en tamp under vattnet så rev upp benen lite oops.. Det måste suttit snäckor eller något på den. Det var det värt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!