Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tuna salad

IMG_5453 IMG_5455

Glömt att visa er en sallad jag gjorde för några dagar sedan. Jag är inte mycket för att äta mastig mat när det är så här varmt. Extra gott är det med salt såklart 😉

Här har jag slängt ihop en sallad på det vi hade på båten. Tonfisk, fetaost, sallad, lök, rädisor och soltorkade tomater. Till det gjorde jag ett pestodressing som är superenkel. Pesto, vitlök och lite mer olja sen ringlar du över dressingen över salladen. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!