Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

In my fridge

image

Innan vi åkte på vår roadtrip skrapade jag ihop vad vi hade i kylen. Man tager vad man haver helt klar. Jag är nog ganska bra på att använda det mesta vi har i kylen och göra något gott på det. Hatar att släng mat. I den här salladen hade jag grönkål, avokado, fetaost, rödbetor, vitkål, parmaskinka och minigurkor. Pressade massa citron över också, det blir så fräscht då  🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad har du gjort med röbetorna där? Är de kokta eller råa? (Nej, jag lagar inte mat ofta… ^^)

  Therese 2014-07-31 09:51:24
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej Therese! Förlåt att jag inte skrev det, så jättebra att du frågar!! Det är så man lär sig.. Dom måste man koka, och det tar sin lilla tid. Koka med skal i saltat vatten i cirka 20-30 minuter. Testa med att trycka i en gaffel så om den går igenom och låssnar från den så är den klar. Ta bort skalet med händerna sedan, man blir väldigt lila då ;)) KRAM och lycka till! ( ps, jättegott med feta ost och stekta( utan olja) pinjenötter)

   foodjunkie 2014-08-06 12:56:00
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!