Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIGS

IMG_8922

IMG_8923

Någonting jag såg mer av i matvarubutikerna innan jag åkte var färska fikon. Så gott tycker jag! Bara ha i en sallad eller till någon efterrätt. Tyvärr håller dom sig inte så bra även fast dom ligger i kylen och köp inte dom som ser lite trötta ut. Någonting som finns i alla butiker är ju torkade fikon, dom är fyllda med fibrer och antioxidanter som hjälper till immunförsvaret, så ät några om ni känner förkylningen är G. Tips är också att ha i smoothien om den ska blir lite sötare. Det blir som dadlar fast fikon är lite nyttigare. På ön vi är nu kunde man plocka från träden, mums.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!