Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Superbig

IMG_8768IMG_8763

Att äta nybakt bröd är ju något man ligger och små drömmer om innan man kliver upp från täcket. Simsalabim sa det här imorse på vår lilla visit på ön Capraia. Vi hittade ett bageri! En bamsestor och platt limpa.. eller mer som ett tjockt naanbröd som var bakat med mycket vatten för det var så luftigt och härligt! Ni kanske har märkt att jag är en brödälskare. Har lite nyttiga bröd recept jag ska visa er sen när jag får möjlighet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!