Här är det jag tog med till knytkalaset i lördags, förutom pajarna. Bara enkla små goda ting att ha till. Vi skulle grilla så tog med majskolvar och hade smör, permesanost och salt på i folie på grillen. La till fetaost och steka pinjenötter på rödbetorna på plats. Stekte morotsskivor med smör och charlottenlök, vitlök och la sedan persilja på. Gjorde den där krämiga gurksalladen med grekisk yoghurt, salt peppar och toppade med mynta. Så kul och få äta allas olika rätter… och det blev väldigt mycket!! Fortfarande mätt hehe…
Åhh rödbetor! Så himla gott – nästan som godis ju! 😉
Håller med dig till hundra 😉 LOVELY REDBEET <3
Mums mums mums! :))
//hundredkitchenstories.blogg.se
Det vart verkligen mums :)) KRAM på din Paulina
Wow! Ser urgott ut! Gurksåsen ska jag testa mig fram på ! 🙂
Superenkel och kan inte blir fel, jag skär upp gurkan och gör såsen i en annan skål så jag kan blanda ihop det med salt och pepparn ( och om man vill ha annat i..) KRAM