Honey for the soul

IMG_2838 IMG_2836 IMG_2839

Det har blivit en hel del tee nu när jag känner min lite förkyld.. här är nog min favorit just nu. Och speciellt med lite honung i. Jag älskar smaken av honung. Man behöver inte så mycket för den smakar så mycket, så därför bättre att ta honung istället för socker. Dessutom kan honung motverka motverkar de onyttiga bakterier som finns i magen. ”Honung är inte bara sött och gott, det ökar också fettförbränningen! Sockerarten palatinos som honung innehåller har ett extremt lågt GI-värde, och har visat sig öka energiförbrukningen så mycket att man minskar i vikt. Fredrik Paulún själv äter minst ett par matskedar honung om dagen.” – http://mabra.com/expertens-tips-maten-som-maxar-forbranningen/ –

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Honung är verkligen en supergrej! Kan användas till allt, te, till fisk, yoghurt och till och med som hårinpackning, awesome grej.

  Sofia N. 2014-10-19 10:34:03 http://nilsens.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Tips bara. Häll inte kokande vatten påhonungen för då dör de bra basilluskerna som bl.a ärbakteriedödande. Så dem vill du inte bli av med, de hjälper till att läka förkylningen. Av samma anledning kan honung även smörjas på små sår 🙂

  Lina 2014-09-01 09:46:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!