Edamame and peas

IMG_3348

 

IMG_3369IMG_3372

IMG_3379

IMG_3394

Det har varit en helt underbar helg, TACK alla som var med. Det har varit många stunder under tysnad.. så matlagningen har vi fått planera in väl. Det var inte rätt läge att börja med mixern direkt efter en meditation hehe. Som här har vi mixat ihop en grön ärt och edamane hummos innan en av våra stilla och tysta stunder. Tänk att detta är för 12 personer;

1 paket 500 g (frysta) edamamde

1 paket 1000 g (frysta) ärtot

4 msk kvarg

2 dl olivolja

1 hand  basilika

1 tsk cayenne peppar

1 citron + riva i skalet

Mixa detta i en mixer och ett bra tips är att servera med fröknäcke och servera till middagen eller som eftermidddagssnacks. Som vi fick med från snälla Eloise och Louise på Dr Salad, tack! Ni ska få veta mer sen om varför vi har varit tysta också 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du är så inspirerade! Härlig blogg! Har en fråga, vad har du för mixer har tagit sönder tre st ny på kort tid.. Några tips? Tack på förhand! Emelie

  Emelie 2014-09-14 22:23:51
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   TUSEN TACK Emelie!! Blir så glad av veta att den är inspirerande! Jag har faktisk köpt en ny mixer för det har hänt samma för min.. Man bli ju så less! Och tips är att hitta en i plast. Jag hittade min på Merks och heter Exxemt 🙂 Lycka till gulliga du! KRAM

   foodjunkie 2014-09-15 19:22:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!