Kundalini Yoga

IMG_3697 IMG_3698

 

Här är vår helt fantastiska yogasal.. Högt i tak, lugn atmosfär, varmt golv, stora fönster, massa ljus, härliga kläder, bra musik och världens bästa lärare med underbara tjejer. Vi hade Kundaliniyoga två gånger om dagen och det gick ut på att hitta sitt inre med sin kropp. Vi lärde oss att andas på ett sätt vi aldrig gör till vardags men som vi egentligen borde göra. Testa själva.. andas in och se om ni fyller magen och bröstkorgen eller bara bröstet. Vi är så byggda nu för tiden så vi tänker på att dra in magen och andas då bara med bröstkorgen vilket gör att vi inte syresätter hela kroppen. Då blir vi inte lika skarpa om man förklarar det på ett enkelt sätt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej!
    Vad är det du är i väg på? Det verkar jätte härligt och inspirerande. Kan man göra någonting liknande. Toppen med alla recept och inspiration som man får utav dig och din blogg.
    kram

    Rebecca 2014-09-15 21:43:18
    Svara
    • Svar på Rebeccas kommentar.

      Hej Rebecca!
      Det har varit en helt magisk helg.. I våras följde jag med min finaste vän Mira (som även hjälper mig här på bloggen) till Kivik där hennes vänner har ett helt underbart hem och dom har pratat om att dra ihop någon yoga helg efter som dom är väldigt spirituella, och då var det perfekt för oss att kunna göra maten. För det är någonting vi tycker hänger ihop och jag älskar yoga! Vi ska försöka dra ihop denna resa igen, för det var en underbart helg och känns rmig så lugn i kroppen efter! SÅ håll utkik så ska ge ge information om/när vi gör det igen! TUSEN TACK för din fina komplimang!!! KRAMAR

      foodjunkie 2014-09-16 11:21:56
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!