Lovely left-overs

janni-deler-DSC_9998-900x600

Det här är tomatsåsen jag sa att jag skulle visa er för ett tag sedan.. Hann inte fotografera den innan den var slut 😉 Så tack igen Janni för bilden! Om ni nu gör dom rostade rotfrukterna och det blir över spar och gör en fantastisk god tomatsås på dom dagen efter. Jag tycker alla ska tänkte på att spara mer mat än vad vi ofta inte gör.. tänk hur vi kan spara godis och chips och dant i skåpen men inte hemlagad god mat! Man kan oftast få till någonting gott av matrester. Den här är ljuvlig, bara mixa ihop dom rostade grönsakerna och häll i krossade tomater. Man får smaka av om det behövs mer salt och peppar men det som är sista touchen är att lägga i permesanost medan det kokar upp. Den här är urgod till bönpasta 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Jag kontaktade Katarina Mannheimer angående en helg i Kivik som den ni var på. Hon sa att det var er man skulle ta kontakt med istället om man var intresserad av att åka på en likadan helg. Det såg helt fantastiskt ut och jag blev väldigt sugen på att åka med några tjejkompisar på samma sak. Har dock inte hittat någon mailadress till er så försöker här istället. Hör gärna av er!

    Ulrika Jönsson 2014-09-21 20:34:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!