Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The Vegetarian World Day!

_MG_2051_MG_2052_MG_2055_MG_2064_MG_2067_MG_2087_MG_2101_MG_2108_MG_2113_MG_2116

Hej på er 🙂 Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det Vegetariska världsdagen! Ska vara ärlig och säga att det hade jag ingen aning om utan fick en leverans till dörren där det stod grattis! Tack snälla för den fina korgen med massa härlig mat! Jag gjorde det direkt till middag. Butternut/ pumpa i ugn med pasta och vegetarisk färs.

•750 g pumpa, i tärningar

•olivolja

•salt, peppar

•300 g rigatoni eller penne

•1 lök

•2 vitlöksklyftor

•3 tsk färsk timjan

•175 g Hälsans Kök färs

•3 msk tomatpuré

•200 g chèvre (mjuk getost)

Jag la in pumpa bitar i ugn med oliv olja och örtsalt. Stekte färsen med gullök, tomatpuren, timjan och vitlöken i sist. Kokade pastan med salt. Sedan blanda jag allt och hade på chevre bitar. Mums! Det bästa av det hela var att min pojkvän som älskar pasta bolognese inte märkte skillnaden på ”köttfärsen” haha. Jag fick ett litet informationsblad i min korg där det faktiskt stod att hela 6/10 personer kan tänka sig att bli vegetarianer för att man vet att man kroppen skulle må bättre men att 4/10 inte hade fantasin till att laga mat utan kött. Hoppas jag kan ge er lite mer tips till er vardagliga kost och fantasi i köket. Smaklig måltid och Grattis på vegetariska världsdagen till er från mig och Hälsans kök ! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag måste bara fråga! Även om det inte har med matlagning o göra..
  Du har så fina naglar på bilderna. Använder du något speciellt nagellack eller gör du dem på salong? Så fina!! 🙂

  Lisa 2014-10-02 20:15:39
  Svara
 • Mmm ser fantastiskt ut och jag älskar dina bilder på maten. Du är otroligt duktig!

  Jag hade blivit jätte glad om ni ville kika in på www.modevarlden.se. En helt nystartad blogg med massor av inspiration!

  Kram Johanna

  Modevärlden 2014-10-01 19:21:41 http://www.modevarlden.se
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!