Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Creamy pumpkin soup

_MG_4702_MG_4706_MG_4712_MG_4715_MG_4716_MG_4718

Oj så gott detta blev. Rostat pumpa soppa med en fetaost kräm klick i. Slurp sa det!

Började med att lägga in skivor med salt och olivolja i ugn, cirka 40-60 minuter på 150 grader… till dom blir mjuka helt enkelt. Efter det gröpte jag ur den saftiga pumpan och kokade ihop med grönsaksbuljong. Mixa det hela och smaka av med salt och peppar.  Krämen gjorde jag på kvarg och fetaost. Stek frön utan olivolja och stö över 🙂 Pumpa är någonting man kan frossa i sig utan att få dåligt samvete, det är otroligt nyttigt. Fyller en bra del av dagligt intag av vitaminer och extra tips till er som är gravida för det innehåller mycket folsyra. Smaklig måltid till er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad använder du för märke på buljongen? 🙂

  Lovisa 2014-10-06 10:41:55 http://lovisahammar.forme.se
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Jag ska vara ärlig och säga att jag använder inget speciellt. Jag har haft Volitare men tycker det blev för dyrt i längden och just i den här hade jag nog bara någon hemma från Willys typ.. Men om man är allergisk mot vissa så kan man hitta bättre och sämre såklart! Lycka till! Kram

   foodjunkie 2014-10-06 12:02:32
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!