Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Earlier this morning

_MG_2117 _MG_2124

 

Wow.. nu finns det massvis med goda mangon i butikerna! Jag la min i kylen i går innan jag gick och la mig igår för att få den kall men den hade fått mogna framme i två dagar hemma. Den var helt perfekt saftig! Samtidigt som jag la in mangon la jag in chiapudding som jag hade gjort på havremjölk och massvis med kanel. Smakar som att äta en gröt och jag äter dessutom med havremjölk till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Har en fråga, acai bowl är det som en tjock smoothie i en tallrik? Gjorde det i helgen och det var iskallt att äta och kändes som smoothie? Man blandar lite frysta frukter samt acaipulver. Vet inte om jag gjorde något fel men alla verkar älska det och jag som är van med smoothie tyckte det smakade likadant? 🙂 Tack för en grym blogg! Håller ögonen öppna för yogaresan!

  Marie 2014-10-02 14:53:39
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! Det är saom en smoothie, fast tjockare och mer glassliknande blir det när man äter den ur skål och den är iskall. Så du har inte gjort någonting fel alls 🙂 1000 tack för fin komplimang <3 Snart har vi planerat in den så håll ögonen öppna 🙂 Kram

   foodjunkie 2014-10-02 18:10:02
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!