Acroyoga

IMG_0333IMG_0347IMG_0348IMG_0355IMG_0356IMG_0363IMG_0366IMG_0375IMG_0370IMG_0344

Sådan tur jag hade idag! Maria ringde mig och tog med mig på en yoga hon gör varje fredag i 75 minuter. Just idag var det en vikarie och han frågade om vi ville gör lite annorlunda yoga pass. JA sa alla! Och där stod vi sen med en varsin partner och fick lära oss lite Acroyoga och acro-thai-massage. Som exempeltvis inte göra vanliga ”hunden” utan med en på och ena ska inte stå med händerna i. Kan säga att det såg inte så här fint ut under passet. Dom här bilderna är efter passet med honom och det var sådan skillnad vilket balans och tillit man fick i kroppen. Han slängde runt en och man hann knappt med och känna vart man var. Man började precis så där som Maria har honom som ”flygplanet” sedan ska man släppa och bara falla ned och ha benen som ett V. Efter tog han och sträckte ut ryggen och helt plötsligt vände han på mig haha.. och jag skulle hålla mina ben och han balanserade mig på sina armar. Sen var det dags för mig och ”stå på huvudet” mellan hans fötter i luften..Ja ni fattar det var helt galet men jag älskade det! Vi har ju alltid hållit på och testat oss fram med olika poser så det var kul och få göra detta med ett proffs. Och det kan ni också om ni vill. Sats ska öppna ny lokal på måndag på Sveavägen och där kan man köpa till en sådan här kurs på 8 veckor och han heter Gregory McCabe 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!