Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIG fungal

IMG_5741IMG_5745IMG_5748IMG_5756IMG_5759IMG_5761IMG_5763IMG_5768IMG_5774

Idag såg jag en bild som min syster lagt upp på instagram. Hon har plockat en stor korg fylld av svamp! Blev så sugen så gick direkt och köpte en portabellosvamp och gjorde en enkel fyllning och sedan in i ugn. Lätt som en plätt!

• cirka 1 dl fänkål

• 1/2 gullök

• 1 vitlöks klyfta

•  cirka 1 dl fetaost

• mitten stammen av svampen som står upp

• örtsalt, peppar, chiliflingor

Blanda allt detta och fyll den fina svampen och sedan om man vill täcka med riven ost. Det här är otroligt saftigt, gott och nyttigt. Fänkål är någonting som många kan tycka är lite annorlunda smak. Lite lakrits kanske men det blir en krispig smak med all lök och ost så testa er fram och lär er. Fänkål är nämligen någonting som rensar kroppen, lindrar kramper, hjälper till att bryta ner fett och är rik på mycket – kalsium, magnesium, natrium, folsyra, kalium och vitamin C 🙂 Jag tycker det är väligt trevligt och servera denna lilla goda boll om man ska ha middag som en förrätt och sedan kanske en varm härlig soppa om det är kallt 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!