Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cinnamon Bounce

IMG_5719 IMG_5725

Vilket härligt promenad väder även fast det är molning, varm och frisk luft! Köpte nya smakerna på Bounce på vägen hem. Jag som älskar mint choklad, typ After Eight,  så blev så glad när jag såg att det fanns protein laddade energi bollar! Perfekt efter lite träning. Just, Grattis på Kanelbullens-dag på er! Idag är det dags för lite bakning, så det var inte den ända kanel smaken jag kommer smaka på idag 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!