Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Roasted cauliflower

IMG_5901IMG_5911IMG_5915IMG_5918

IMG_5925IMG_5936IMG_5945IMG_5944IMG_5955IMG_5957IMG_5962IMG_5982

Innan sylten var det lunchdags av  lite olika som fanns i kylen.

Rev ner lite blomkål och stekte det med champinjoner, gullök, vitlök och färska haricoverts. Vi malde ner lite annorlunda härlig krydda och kläckte över ägg när det började bli klart. Ägget rörde vi inte runt utan lät det få ligga som ett lock på 🙂

Tomaterna träddes på blöta stickor och sedan stringlade jag på olivolja, salt, peppar och chiliflingor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!