Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sweet weekend tips

IMG_6095IMG_6130IMG_6135IMG_6139IMG_6150IMG_6154IMG_6164IMG_6166

Smördeg är ju någonting man kan använda till allt, och det blir alltid gott! Här var vi sugna på något sött av alla bär vi hade köpt så det fick blir små knyten i ugn. Smördeg hittar man i frysdisken och behövs inte kavlas ut om man inte har en hemma. Jag delade bara på dom i mitten och la i jordgubbar, hallon, ny malen kardemumma och lite agave sirap på! Mumsfilibaba.. Men det här åt vi faktiskt ihelgen. Tänkte mest tipsa er om smördegen för att den kan ni använda till matlagningen. Fylla den med massa svamp och ost exempeltvis, eller spar er till helgen och ät dessa 😉 Kram kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ja precis, det där är smördeg och det är en väldig skillnad från mördeg.

    Mia 2014-10-08 16:58:24
    Svara
    • Svar på Mias kommentar.

      MIA och Bellan! Tusen tack för ni finns, där var jag ju trött i bollen när jag skrev. Det är precis som ni säger, SMÖR-deg! In och ändrar direkt!! KRAMAR TILL ER <3

      foodjunkie 2014-10-08 19:26:45
      Svara
  • Men det där är väl ändå smördeg? 🙂

    Fellow matvän 2014-10-08 09:49:46
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!