Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Raspberry love

IMG_6018 IMG_6020

Superbäret hallon, min favorit! OM jag fick välja mellan blåbär, jordgubbar och hallon så vinner hallon.. tror jag, nu blev det svårt! Det ”jobbiga” med hallon är att det inte håller i kylen mer än en dag. Bra för er att veta är att hallon är fiberrika och hjälper därför till att reglera kolesterolhalten. Bären innehåller mycket C-vitamin, folsyra, järn, kalcium och kalium. Dessutom slemlösande,avgiftande och kan lindra menstruationssmärtor. Så nu när säsongen är över så passa på att köp frysta och ha i smoothies, för det gör mycket för din hälsa.. speciellt nu under vintertid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!