Det här är någonting som fått mig och tänka efter.. speciellt efter jag blev känslig mot mjölk. Hur håller sig mjölken som vi dricker så länge från den kommer ur från kossan och står ett tag i kylen? Dom måste ju ha i en hel del i mjölken som vi egentligen inte ska dricka. Har även hört att när kossan mjölkas görs det såklart inte för hand och då kan det komma en infektion eftersom maskinen inte märker hur det går för kossan. Självklart kan kossan mjölkas mer men det är efter den har fått medicin… som sedan kommer ner i mjölken. Men den medicinen får inte vi i oss utan mjölken hettas upp i ”8216437836” grader. Det är för att få bort alla bakterier, mediciner och dant som kommer i som inte vi ska ha i oss.. Men vad händer med allt bra vi ska få i oss då? All kalcium som är bra för benstommen och man säger till alla barn- ” drick nu mjölk så får du starka ben”. Jag vet i alla fall inte vad jag ska tro men jag hoppar över mjölken och använder mig mycket av cocos, ris, mandel och havremjölk!