Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Loading energy

IMG_6327IMG_6323IMG_6331

Det här med mango! Så söt, fräsch och saftig frukt. Jag har ju nämt att persika är min favorit och dom är ju lite lika. Det här blev innan vi gick ut på promenaden idag för att vakna till lite. Det tycker jag man verkligen gör på färskt myntatee! Satt och läste lite i tidningen medans och såg ett jättegott recept, mangoglass! Ta bara frysta mangobitar med kvarg och en eller tvår bananer, mixa detta och lägg i frysen men först kan man toppa med lite rostade kokosflingor, MUMS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!