Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cheers!

IMG_6334

Här har vi försökt vara lite extra nyttiga dom här dagarna, även fast det har gått sådär så känns det bra. Vi har startat dagen med en skål, med en spirulina- shot! Urk och blä men det går med massa citron. I min The healthybox så fick jag med spirulinapulver från Renee Voltaire som är den bästa jag testat hittills, men kan dock tänka mig att den är lite dyr. Fast den är det värt då den innehåller alla tänkbara vitaminer känns det som, zink, järn, magnesium, folsyra,  C och B vitaminer osv.. Så en perfekt start på dagen och att vakna till liv av 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad har du i den? 🙂

    Klara 2014-10-10 15:22:09
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!