Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sea Grill

IMG_6396IMG_6390IMG_6353IMG_6381IMG_6369IMG_6385

IMG_6393IMG_6404

IMG_6409

En dunder lunch var jag och Maria på igår! Vilket ställe, precis vid havet. Och fisken var den godaste jag ätit. Det är lite lustigt hur man får in maten i vissa länder. Först salladen och det, vi tog in en tallrik med allt på så vi fick smaka. Min favorit där blev ”spicy mango salad”. Efter man ätit allt som ska egentligen vara till maten kommer fisken in.. helt själv med tre små grillade paprikor 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag blir så inspirerad av din blogg och alla fräscha maträtter! Du får mig att vilja leva ett mer hälsosamt liv. Men hur hittar du alla caféer, restauranger och matställen med bra, hälsosam mat? Har du ngt tips när du reser eller är i en ny stad?

    Hanna 2014-10-16 18:15:49
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!