Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pomegranate

IMG_6574 IMG_6580IMG_6578IMG_6587IMG_6588

Idag blev det en tidig lunch…  eller i alla fall om man ska se på deras tider. Här är det nämligen helt andra rutiner på maten. Middag är tidigast 21.00 och igår åt vi 22.30. Fick tips av Janni och gå förbi ett enkelt lunch stopp nära oss, har bara hört talas om det men inte stannat till, Terra Sana heter det. Det vart en helt perfekt lunch efter en lång promenad. Vi var väldigt hungriga och törstiga så det kom in stora glas med färskpressad juice. Jag tog en grön med extra allt i. Efter delade vi på en stor tallrik hommus toppat med granatäpple, tips till er och ha på!  Sedan kom två olika varianter av wraps in. Jag tog tofo med stark sås , det roliga var att det var nudlar i hehe.. och hungriga som vi var slank det snabbt ner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!